Baggrund og kompetencer

Specialist i SMV og iværksættervirksomheder

Jeg har mange års erfaring i at indgå som en midlertidig del af en virksomhed eller et team, hvor jeg på kort tid skal sætte mig ind i forretningen og bidrage fra dag et.

Når jeg løser opgaver og projekter, indgår jeg altid som en del af hverdagen og er fysisk tilstede i virksomheden. Det skaber bedre resultater, fordi marketing og kommunikation handler om at finde ind til kernen af virksomhedens DNA, se de gode historier og skabe relevante aktiviteter, der passer til kundegruppen, men også virksomheden og medarbejdernes kompetencer. Samtidig kan jeg bidrage med et eksternt netværk af fotografer, videoproducere, grafikere og webudviklere, der kan inddrages efter behov.

Jeg drives af at hjælpe netop dér, hvor der er allermest brug for det – både fagligt og praktisk – i den travle og komplekse hverdag, der ofte kendetegner SMV’er og iværksættervirksomheder.

Profilfoto_Marlene_Kyed

Få løst konkrete projekter og opgaver

Jeg kan hjælpe jeres virksomhed med at nå i mål med hverdagens små og store opgaver indenfor marketing og kommunikation. Min rolle hos jer definerer vi udfra de behov, I har og kompetencer, I mangler. Jeg kan for eksempel stå for at udvikle, lede og løse konkrete opgaver og projekter, der understøtter jeres strategi og forretning, og varetage akutte opgaver, når I har allermest travlt.

Marketing og kommunikation

For 20 år siden satte jeg mig for at ville specialisere mig i marketing og kommunikation. Siden 2012 har jeg været særligt optaget af at hjælpe SMV’er og iværksættervirksomheder med at skabe synlighed og salg, og få marketing og kommunikation integreret i en travl og kompleks hverdag, så det giver mening i forhold til ressourcer og ønsket om resultater, vækst og udvikling.

Vores samarbejde

Et samarbejde med mig starter altid med et uforpligtende møde. Her kommer vi omkring de opgaver og projekter, I vil have hjælp til, og vi kigger på en prioritering i jeres indsats. Den vej rundt former vi rammerne og tidshorisonten for et samarbejde, hvor jeg som projektansat i f.eks. 3-6 måneder dedikerer mig jeres virksomhed og når i mål med de aftalte opgaver.

Jeg løfter mange forskellige projekter og opgaver.

Har I spørgsmål til mine ydelser, er I altid velkommen til at kontakte mig.

M: 50 48 17 74
kontakt@marlenekyed.dk

Kommunikation og Virksomhedsstudier
Roskilde Universitet

Projektleder, Promentum
 
Brancheerfaring: IT, jura, MedTech, uddannelse og NGO